Kurser

Att gå på kurs hos HundBra innebär att få lära och utvecklas med sin hund. För mig är kunskap grunden för den utvecklingen, att förstå hur hunden fungerar är en förutsättning för att utveckla och behålla en bra relation. Viktigt är också att ha roligt under kursen, då lär sig både du och hunden mer.

All träning sker med positiv förstärkning, att belöna de beteende vi vill ha ger en effektiv inlärning och en glad hund. Om en hund inte vill utföra ett beteende är det viktigt att ta reda på orsaken till detta och arbeta med den.

Alla kurser ges små grupper, max 6 st deltagare, vilket ger möjlighet att individ- och rasanpassa träningen.

Doga, kurs och aktiviteter 2020: Anmäl intresse här: Anmälan till Dogakurs och Dogaaktiviteter

Mer Info om Doga här

Aktuella kurser:

Nedanstående kurser ingår i min examination till Dogalärare och ges därför till reducerade priser under sommaren-20. Kurserna hålls i de flesta fall utomhus och med max 5 deltagare. Mer info om respektive kurs samt länk till anmälan får du om du klickar på kursens namn.

Kurser som erbjuds, ej planerade i tid, är:

(klicka på kurs du är intresserad av för information)

Kurser startar när intresse  finns från tillräckligt många. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Intresseanmälan är inte bindande. Då jag har några intresserade sätter jag startdatum för kursen och de som anmält intresse får förtur till anmälan innan resterande platser annonseras ut.