Okategoriserade

Dags att Doga!

Är du nyfiken på vad Doga är? Vill du lära dig att använda Doga i din vardag. Har du en hund med hög aktivitetsnivå och svåråtkomlig off-knapp? Är du själv pressad av alla måsten i livet både med och utan hund vid sidan? Har du en hund med ett bagage av känslor som ibland kommer ut som svårhanterliga beteenden? Vill du lära känna din hund på ett nytt plan och få nya verktyg för att utveckla er relation?

Jag kommer under sommaren göra min examination till Dogalärare och där ingår att hålla kurser, guidningar och andra Doga-aktiviteter. Vi kommer att gå igenom Dogans grundläggande övningar för kroppsmedvetenhet och självförtroende. För ökat fokus, inlärningsförmåga och koncentration. För att avslappning, släppa kontrollen och möta sina känslor. Vi använder också enkla yoga-övningar, mindfulness och meditation för oss hundägare. Övningarna anpassas efter varje hund och ägares förutsättningar och behov.

Kurserna hålls i Kungsör men om några önskar så kan jag tänka mig att även komma till er.

Titta på Kurs-sidan för mer info och anmäl ditt intresse snarast (ej bindande) så vi kan komma överens om tider och så jag kan boka lokal då det behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s