2019, Doga, Okategoriserade

Så var det dags igen!

Ny utbildning startar upp denna vecka. Dogalärare?! Så spännande, något helt annorlunda än den hundträning jag vanligtvis utövar. Jag har provat på sedan i våras genom ZenDog och både jag och hundarna mår bra av våra stunder på yogamattan. Trots att det aldrig är någon annan belöning inblandad i träningen (än samvaro och beröring) kommer båda hundarna direkt och vill vara med, varje position de får göra (med min hjälp) är helt frivillig, anpassad till dagsformen och utan kommandon. Nu äntligen ska vi få lära oss detta från grunden med förhoppningen att få ytterligare ett verktyg att ta till när jag arbetar med egna och andras hundar.

IMG_7618

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s